Heine Service & Bemiddeling wordt gerund door een jonge ondernemer die zijn sporen verdiend heeft in de uitzendbranche voor technisch personeel. Op ongecompliceerde "Rotterdamse" wijze (niet lullen maar poetsen) met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn mensen en zijn opdrachtgevers zorgt hij voor dé perfecte match.

Bent u opdrachtgever? Dan heeft u het ongetwijfeld druk zat met uw eigen bedrijfsvoering: Heine Service & Bemiddeling zorgt ervoor dat úw uitdaging om het juiste technische talent te vinden ónze gezamenlijke uitdaging wordt!

Heine Service & Bemiddeling heeft ruime werkervaring in de uitzendbranche en kent de klappen van de zweep binnen bouw- en installatiebedrijven. Kennis van de markt en het kunnen inzetten van een breed netwerk leiden gegarandeerd tot een juiste match tussen opdrachtgever en technisch talent.

De doelen van Heine Service & Bemiddeling:

- Persoonlijk contact met de opdrachtgever en het technische talent;
- Zorgdragen voor enthousiast en gekwalificeerd technisch talent;
- Ontzorgen van de opdrachtgever.

Wat houdt werken via Heine Service & Bemiddeling in?

- intensieve aandacht voor jouw werk en ontwikkeling;
- laagdrempelig contact met jouw werkgever en opdrachtgever;
- interessante arbeidsvoorwaarden.

Hoe ervaren de uitzendkrachten het werken via Heine Service & Bemiddeling?

“Elwin komt met regelmaat langs op de projectlocatie. Super, want af en toe wil je toch even laten zien wat je hebt gemaakt. Hij gaat flexibel om met vakanties, uiteraard na overleg met mijn opdrachtgever. En, ook niet onbelangrijk: ik word altijd op tijd uitbetaald." (Rishi)

“Ik ben zeer positief. Elwin is als werkgever heel flexibel." (Marco)

“Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Als ik vragen heb kan ik Elwin altijd even bellen, dan helpt hij me direct verder.” (Richard)

“Het was de afgelopen jaren moeilijk om een leuke en uitdagende klus als loodgieter te vinden. Elwin heeft zijn best voor me gedaan en een leuke baan voor me gevonden.” (Anoniem)

Hoe ervaren de opdrachtgevers het inhuren via Heine Service & Bemiddeling?

“Werken met Elwin bevalt me uitstekend. Gereedschap wordt snel en tijdig aangeleverd als dat nodig is en hij levert goed, deskundig en enthousiast personeel.” (Michel)

"Mijn motivatie is technisch talent dáár te krijgen, waar het 't beste tot z'n recht komt."